Για τον έντονο διάλογο που είχαν με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής Love it με αφορμή την καθυστέρηση της συνέντευξής του μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Αυτό που έγινε ήταν μια άτυχη στιγμή. Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης, το λιγότερο ας μου επιτραπεί. Εγώ έπρεπε να φανώ πιο σοφός, σαν μεγαλύτερος, και να το σταματήσω. Δεν βοήθησε η συγκυρία την ψυχολογία μου. Ο σεβασμός ξεκινάει από τον αυτοσεβασμό. Δεν είσαι ικανός να σεβαστείς κανέναν αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου» είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο Mega.

Αναφορικά με τη στάση του γιου του αλλά και τις δηλώσεις στήριξης ηθοποιών, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Γιος μου είναι, για αυτό πήρε θέση στο συμβάν. Τον έπρηξαν κι αυτόν. Ήταν απόλυτα αναμενόμενο να με στηρίξουν άνθρωποι σαν την Ελένη Γερασιμίδου, έχουμε ζήσει πολλά δύσκολα μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε προκαλέσει αντιδράσεις και ο διάλογος της Ιωάννας Μαλέσκου και του Τάσου Χαλκιά είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στο Twitter.

«Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα», είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο Τάσος Χαλκιάς, με την Ιωάννα Μαλέσκου να του απαντά: «Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό».

«Είναι η δεύτερη φορά που το λέω στην τηλεόραση επειδή μου προκαλεί έναν στενάχωρο εκνευρισμό. Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ότι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, ο οποίος δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα», ανέφερε στην πορεία της συζήτησης ο ηθοποιός, ενώ αντιδρώντας σε ένα σχόλιο της παρουσιάστριας σημείωσε: «Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά».