Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Παϊτέρης το πρωί της Τετάρτης (09/02) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κοινωφελή εργασία που κάνει προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, τις γυναίκες και τα παιδιά του, αλλά και για το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Με παρατούσαν οι γυναίκες επειδή δεν τις έβλεπα, ούτε τα παιδιά μου. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακάτσει μόνη της; Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι», είπε αρχικά ο Βασίλης Παϊτέρης.

Ο Βασίλης Παϊτέρης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονα. Κάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά, μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά δυο φορές τη μέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, μόνο φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς».

«Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορονοϊό, αλλά εγώ δεν το πιστεύω»

«Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορονοϊό, αλλά εγώ δεν το πιστεύω, το πέρασα ήπια. Γεννήθηκα σε τσαντίρι, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτύπαγαν ομαδικά. Στα 12 μου ξεκίνησα από τα καμπαρέ του Πειραιά και μετά έκανα αρπαχτές σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Βασίλης Παϊτέρης.