Μέσω Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, παρουσίασε τη νέα στυλιστική επιλογή που επέλεξε για την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live και αν μη τι άλλο προκάλεσε αίσθηση. Τα σκουλαρίκια που φόρεσε είναι φτιαγμένα από παλιά τεστ κορονοϊού και διακοσμημένα με διάφορες πέτρες!

«Είμαι καθαρή», ανέφερε σε μήνυμά της καθώς έδειξε τα νέα αξεσουάρ της. Αν μη τι άλλο στη διάρκεια της πανδημίας, η καλλιτέχνιδα έχει δείξει την τάση να χρησιμοποιεί ως άξονα την Covid-19. Ως τώρα έχει ντυθεί αντισηπτικό, χαρτί υγείας και… εμβόλιο. Οπότε τα σκουλαρίκια από τεστ κορονοϊού είναι ακόμη μια επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση.

Η δημιουργία, πάντως, δεν ήταν δική της αλλά μιας νεαρής γυναίκας στη Μάλαγα της Ισπανίας. Η Καρολίνα Γκαρθία, ανέφερε πως της ήρθε η ιδέα. «Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν είχα κόκκινα αξεσουάρ για να φορέσω και όταν είδα ένα σωρό από τεστ αντιγόνου που είχα από τα Χριστούγεννα, μου ήρθε αμέσως η ιδέα να τα μετατρέψω σε σκουλαρίκια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ανάρτησε μια φωτογραφία με τα σκουλαρίκια στον λογαριασμό της στο Instagram, γρήγορα έγινε viral και μεταξύ των χιλιάδων χρηστών που τα είδαν ήταν και ο στιλίστας της Κέιτι Πέρι, Τζόνι Βούτζεκ, ο οποίος παρήγγειλε πολλά ζευγάρια για τη σούπερ σταρ.

Όταν η Καρολίνα Γκαρθία είδε την ανάρτηση της Πέρι στο Instagram έμεινε άφωνη γιατί δεν περίμενε η πετυχημένη τραγουδίστρια να αναγνωρίσει το ταλέντο της. «Άρχισα να πηδάω από τη χαρά μου μαζί με τις φίλες μου», ανέφερε η 21χρονη δημιουργός. «Το εκτίμησα πάρα πολύ αυτό που έκανε», συμπλήρωσε.

Τώρα, λέει, εκείνη και οι φίλες της προσπαθούν να φτιάξουν μια ιστοσελίδα προκειμένου να πουλούν τα σκουλαρίκια σε όλον τον κόσμο το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε, τα σκουλαρίκια από τεστ κορονοϊού είναι κι ένα μήνυμα «πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», κατέληξε.