Είναι μια ερώτηση που απασχολεί, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κυρίως αστείου φυσικά, δεκάδες φαν: το πώς ο Κιθ Ρίτσαρντς είναι ακόμα… ζωντανός. Χιλιάδες θαυμαστές του γκρουπ και όχι μόνο, αναρωτιούνται πώς ο θρυλικός μουσικός των Rolling Stones, που είναι όλη του η ζωή βουτηγμένη στις καταχρήσεις, τα ναρκωτικά και τις ακολασίες, είναι ακόμα εν ζωή!

Κάποτε, το 1978, κατανάλωνε το «πρωινό των πρωταθλητών», που αποτελείτο από κοκαΐνη και ηρωίνη… Έχει συλληφθεί τουλάχιστον πέντε φορές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπως δήλωσε, έκοψε την κοκαΐνη το 2006, σε ηλικία 62 ετών, όταν έπεσε από ένα δέντρο και τραυματίστηκε.

«Πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή», ήταν η απάντηση του Ρίτσαρντς στην ερώτηση ενός θαυμαστή του γκρουπ, αποδεικνύοντας ότι ο 71χρονος διαθέτει χιούμορ.

Συμπλήρωσε, ότι αν κάποιος θέλει να κερδίσει την…  αθανασία, θα πρέπει να ακολουθεί ένα «καθαρό και υγιές» lifestyle και να ασκείται. Ο διάσημος μουσικός, έδωσε τις παραπάνω συμβουλές στους θαυμαστές του γκρουπ στο Twitter, απαντώντας σε ερωτήσεις τους.