Από το πόστο του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θα απουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ερχόμενη Δευτέρα (24/01) και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε στους συνεργάτες του πως τη Δευτέρας θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου προκειμένου να κάνει εξετάσεις μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε και το λόγο που το ανέφερε στον «αέρα».

«Την Δευτέρα δεν θα έρθω, θα πάω να κάνω εξετάσεις που θα έπρεπε να έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι οι εξετάσεις που θα έπρεπε να έχω κάνει από την περίοδο που ήρθα εδώ. Λόγω κορονοϊού το νοσοκομείο είχε κλείσει και ο γιατρός μου το κανόνισε για την Δευτέρα, να μην πάω; Ήθελα να το αναφέρω μην βγουν και πουν ότι ο Ανδρέας έπαθε κορονοϊό», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, δεν θα ήμουν σήμερα στη ζωή»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Super Κατερίνα», το μεσημέρι της Πέμπτης (20/01) έκανε μια ακόμα αναδρομή στο παρελθόν ενώ ευχαρίστησε δημόσια και τον Νίκο Κοκλώνη. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, όσα χρόνια κι αν ζήσω, το πόσο απροβλημάτιστα με βοήθησε κι ακόμα με βοηθάει. Ξέρεις ποια ήταν η πρώτη κουβέντα του Νίκου; “Νιώθω ότι σε προσβάλλουν και πρέπει να σε τιμήσω“», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής, τόνισε πως την ίδια συμπεριφορά είδε από τον παρουσιαστή και στο J2US. «Το είδα κι εκεί. Απέναντι σε τραγουδιστές, τραγουδίστριες, με πόσο τρόπο, ευγένεια και λεπτότητα τιμά όσους έχουν προσφέρει. Εγώ ποτέ μου δεν θα ξεχάσω την συμπεριφορά του Νίκου μέχρι να φύγω», είπε.

«Για εμένα, είναι χαμένες αυτές οι ευαισθησίες πλέον και πρέπει να τις κρατήσουμε στη χούφτα μας σαν κόρη οφθαλμού. Το κάνει με έναν τρόπο που με κάνει να νιώθω χαρούμενος κι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι μαζί του. Είναι τιμή μου που με βοηθάει ένας άνθρωπος που έχει διαγνώσει τις ανάγκες του, δεν τις προβάλλει, δεν τις κάνει σημαίνει και τις κάνει σαν εκτίμηση. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα, ο ένας πατάει επί πτωμάτων. Όφειλα να το πω. Δεν κάνω “γλείψιμο” και πάντα ήμουν με τους καναλάρχες και ήταν οι χειρότεροι», είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τέλος ο παρουσιαστής τόνισε: «Αυτή η αθόρυβη, σταθερή στάση του Νίκου… Με βοηθάει και προσωπικά. Αν δεν ήταν ο Νίκος, θα την “είχα κάνει”, θα είχα αποχωρήσει από αδυναμία να ζήσω. Δεν είναι ότι ξαφνικά πήρα δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, πήρα δεύτερη ευκαιρία με φύλακα άγγελο. Είναι σπουδαίο να μιλάμε για τέτοια πρόσωπα και πράγματα στην τηλεόραση».

Να σημειωθεί πως τόσο η εκπομπή «Super Κατερίνα» όσο και το «Just2Us» είναι παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.