Ένα προσβλητικό σχόλιο έλαβε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να απαντήσει στη διαδικτυακή της φίλη. Η παρουσιάστρια, η οποία συνηθίζει να «ανεβάζει» φωτογραφίες αλλά και βίντεο στα οποία είναι χωρίς μακιγιάζ αλλά και φίλτρα δέχθηκε ένα ιδιαίτερα κακόβουλο σχόλιο.

«Καλέ βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε έτσι. Οκ, μας έδειξες τον…πάτο, αλλά σύνελθε» έγραφε το σχόλιο που δέχθηκε. Η Ελεονώρα Μελέτη αναδημοσίευσε το σχόλιο αυτό σε ένα instastory και έδωσε τη δική της αφοπλιστική απάντηση.

«Κορίτσια προσοχή. Όποια ενοχλείται από τον “πάτο μου”, δηλαδή από τις φυσικές και μη επεξεργασμένες φωτογραφίες που ανεβάζω στο ΠΡΟΦΙΛ μου, έχει το ΕΛΕΥΘΕΡΟ να ΜΗΝ με ακολουθεί. Σε αυτό το προφίλ, αγαπάμε τον εαυτό μας και χωρίς φίλτρα. Και όταν κάποιος κάνει ένα ποστ, μοιράζοντας ευχές για υγεία και ευημερία, δεν απαντάμε ποτέ με αυτό τον τρόπο! Απλά ανταποδίδουμε τις ευχές» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη και στην συνέχεια δημοσίευσε και μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να μοιράσουν αγάπη.