Για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, τη διαφορετικότητα που όπως είπε τον διακρίνει αλλά και τα όσα έκανε όταν δεν ήθελε να πάει σε μία δουλειά μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Προτίμησα να τρώω ένα τόνο μικρό και μία ντομάτα παρά να πάω σε δουλειά που δεν ήθελα», αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ».

Όπως επεσήμανε ο καλλιτέχνης σε απόσπασμα από την εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος που προβλήθηκε από την εκπομπή του Alpha «Happy Day» απέρριψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν καθώς δεν ήθελε τη συγκεκριμένη δουλειά.

«Βλέπω τα πράγματα αλλιώς, με άλλη οπτική, ήταν από την αρχή κατανοητό»

«Είχα μία σακούλα που πέταγα τα ψιλά και δεν μου άρεσε καμία επαγγελματική πρόταση. Σκέφτηκα ότι έχω αυτή τη σακούλα και προτίμησα να τρώω ένα τόνο μικρό και μία ντομάτα παρά να πάω σε δουλειά που δεν ήθελα. Αυτό θαυμάζω στον εαυτό μου» τόνισε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος επίσης ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή και για το πότε αισθάνθηκε πως είναι διαφορετικός και απάντησε: «Γεννήθηκα να είμαι διαφορετικός, να βλέπω τα πράγματα αλλιώς, με άλλη οπτική, ήταν από την αρχή κατανοητό».