Ο Βαλάντης, ο οποίος έγινε ξανά θέμα συζήτησης λόγω της συμμετοχής του στο Survivor, είχε και στο παρελθόν εκφράσει ανάλογες… εμπρηστικές και προσβλητικές απόψεις. Ο τραγουδιστής έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, αρχικά για τα σεξιστικά σχόλια για τη Μυριέλλα Κουρεντή και χθες για την επίθεση που εξαπέλυσε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι ιθύνοντες στον ΣΚΑΪ ήξεραν τι έκαναν καθώς ο Βαλάντης ήξερε πάντα να προκαλεί. Το 2012 τα είχε βάλει με τους μεγαλύτερους σε ηλικία καλλιτέχνες αλλά και με τους «χοντρούς», όπως είπε, ή όσους το παρακάνουν με τις πλαστικές.

«Εγώ δεν θα τραγουδάω 45 και 50 ετών. Δεν θα έβλεπα πια τον Γιάννη Πάριο. Τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο πακέτο. Ούτε τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη θα παρακολουθούσα. Νομίζω ότι πρέπει να σταματάς σε ορισμένη ηλικία. Είσαι σαν τους ποδοσφαιριστές, μετά τα 50 σου, μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο» είχε δηλώσει ο Βαλάντης.

«Ο Γιάννης είναι από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν υπάρξει και από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές αλλά όταν τον άκουσα στην ηχογράφηση στο Μέγαρο, να μη βγαίνει η φωνή και να φωνάζει…» εξήγησε.

Μάλιστα, από τα… νύχια του δε γλίτωσαν οι καλλιτέχνες που έχουν παραπάνω κιλά, καθώς όπως είπε σε συνέντευξή του, ήταν ο ίδιο μικρός παχύς και δεχόταν Bullying και έπειτα έγινε χοντροφοβικός. Τέλος αναφέρθηκε και στη Μαρινέλα λέγοντας ότι τον ενόχλησαν οι πλαστικές στο πρόσωπό της όταν την είδε ζωντανά.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Γιάννη Πάριο στο σπίτι του και τον ρώτησε για τη δήλωση του Βαλάντη. «Επειδή καταλαβαίνω για ποιον λες. Φοβάμαι ότι άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Τώρα έφυγα εγώ πήγα σπίτι μου, έφυγε και η Αλεξίου και πήγε σπίτι της. Το κενό μας είναι ικανός να το καλύψει; Μακάρι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν τον σπρώχνουμε για να πάμε μπροστά. Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή» είπε λιτά κι απέριττα και έβαλε στη θέση του τον Βαλάντη ο Γιάννης Πάριος.

Δείτε την απάντηση μετά το 11ο λεπτό στο βίντεο που ακολουθεί: