Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ναταλία Δραγούμη και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά του Mega, «Μάνα είναι μόνο μία» όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου. Η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε πώς την επέλεξαν τότε για το ρόλο της Λιάνας.

«Πώς πήρα τον ρόλο στο μάνα είναι μόνο μία; Τελείωσα το Εθνικό, πήγα στο Παρίσι, γύρισα μετά από δύο χρόνια, είχα φίλο τον γνωστό φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη, κάναμε διακοπές στην Ύδρα και με είχε βγάλει μια γυμνόστηθη φωτογραφία την ώρα που έβγαινα από τη θάλασσα. Με παίρνει ο Γιώργος και μου λέει “Γίνεται ένα καινούριο περιοδικό, να βάλουμε τη φωτογραφία αυτή που είσαι γυμνόστηθη που βγαίνεις από τη θάλασσα”; Λέω “και δεν την βάζεις”; Και γράψαμε: “Με λένε Ναταλία Δραγούμη, τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πήγα στο Παρίσι και τώρα ψάχνω για δουλειά”. Βγήκε το περιοδικό και με παίρνουν από το Στούντιο ΑΤΑ, η Φρόσω Ράλλη και μου λέει είδαμε τη φωτογραφία σου αυτή και θέλουμε να έρθεις να σε δούμε για να παίξεις σε ένα σίριαλ που ετοιμάζουμε, να κάνεις την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου. Πήγα με τη μηχανή μου και αμέσως πήρα τον ρόλο», εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

Στην συνέχεια, η Ναταλία Δραγούμη πρόσθεσε: «Μόνο που το σκέφτομαι ότι δεν φορούσα από πάνω, μου φαίνεται τρελό. Το μαγιό μου τότε ήταν στρινγκ και χωρίς από πάνω. Δεν είχα άλλο μαγιό, αυτό ήταν».