Τον Μαυρίκιο Μαυρικίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης με αφορμή την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου αλλά και αυτή της Μυριέλλας Κουρεντή από θεατρικές παραστάσεις για να πάρουν μέρος στο Survivor.

«Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, ούτε ότι συνέβη, ούτε ο άνθρωπος που το έκανε. Έχω εμπειρία από αυτή την ιστορία. Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, τον είχα στο Κλουβί με τις τρελές αλλά αποχώρησε. Είχα αναγκαστεί να παίξω τον ρόλο του γιατί και τότε μας άφησε για μια καλύτερη δουλειά. Το έχει ξανακάνει», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο θεατρικός παραγωγός στην συνέχεια πέταξε τα… βέλη του λέγοντας: «Συμβαίνει από συγκεκριμένους ανθρώπους, δεν θεωρώ ότι είναι επαγγελματικό. Και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν στην Σταχτοπούτα και όταν συνέχισα δεύτερη σεζόν δεν ήρθε γιατί είχε μια άλλη παράσταση. Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έφυγε για κάποιον άλλον λόγο που δεν κατάλαβα. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, ας τους εντοπίσουμε, να τους βάλουμε σε μια λίστα και να ξέρει ο παραγωγός ότι όταν παίρνω αυτόν τον άνθρωπο υπάρχει κίνδυνος να φύγει».

Η πρόταση που έχει ήδη έτοιμη για τον Αλέξη Παππά

Να τελειώσει το Bachelor περιμένει πώς και πώς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προκειμένου να αποδεσμευθεί ο Αλέξης Παππάς και έτσι να μπορέσει να του κάνει πρόταση.

«Ετοιμάζω μια παραγωγή έκπληξη. Με ένα πρόσωπο πολύ γνωστό σε όλους μας. Είναι φίλος μου χρόνια. Του την είχα κάνει ξανά την πρόταση αλλά τότε έφυγε για το Survivor. Του έκανα ξανά την πρόταση έφυγε για Bachelor. Πιστεύω ότι τώρα θα έρθει σε μένα. Τον πιστεύω πολύ τον Αλέξη Παππά. Είναι εξαιρετικός. Είναι καλός φίλος. Και θα είναι κάτι πολύ δυνατό. Τώρα έχει ανέβει και το κασέ του πάρα πολύ. Ελπίζω να μπορέσουμε να τον πληρώσουμε» ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Θα τον πληρώσει περισσότερα από αυτά που πήρε ο Αλέξης Παππάς για να μπει στο Bachelor; «Περισσότερα. Εκεί θα κολλήσουμε; Στο οικονομικό; Εγώ ξέρεις έχω βγάλει και μια… βρώμα στο θέατρο, ότι δίνω καλούς μισθούς. Γενικά, πιστεύω πως όταν πιστεύουμε σε κάτι, όταν πιστεύεις ότι θα σου τα φέρει, πρέπει να του τα δώσεις. Αυτός είναι ο ρόλος του παραγωγού. Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ καλός ηθοποιός και πέρα απ’ όλα τα άλλα πρέπει να το καταλάβατε και εσείς στο Bachelor ότι είναι καλός ηθοποιός» απάντησε ο θεατρικός παραγωγός.