Καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση, στην εκπομπή «Προσωπικά», η Μαίρη Χρονοπούλου θυμήθηκε την στιγμή που παντρεύτηκε, από το μακρινό 1975. Ο γάμος έγινε τον Αύγουστο του 1975 και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή και αναμεταδόθηκε στο «Πρωινό», η Μαίρη Χρονοπούλου μοιάζει σαν χαμένη.

«Τρεις τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο, ήξερα ότι ο γάμος δεν θα διατηρηθεί. Δυο μέρες μετά τον γάμο έκανα τις βαλίτσες μου, τα μάζεψα και πήγα Θεσσαλονίκη» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία παντρεύτηκε τον τότε δήμαρχο Σπάτων και μετέπειτα βουλευτή, Δημήτρη Μπότσαρη, και πρόσθεσε: «Πήγα στην εκκλησία με μια Ρολς Ρόις 5 ετών, η οποία διαλύθηκε. Οδηγούσε ο Κώστας Καρράς. Είχαν πέσει πάνω γύρω στους 8.000 με 10.000 ανθρώπους. Δεν μπορούσαν τότε οι χωροφύλακες να κρατήσουν τον κόσμο».

«Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε στο γάμο μου»

Το ότι ο Θανάσης Βέγγος της φώναζε στο γάμο, θυμήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. «Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε στον γάμο μου: ‘Μαίρη! Κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν εμένα, αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει». Τον αγαπούσα πολύ τον Θανάση Βέγγο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σαν χαμένη η Μαίρη Χρονοπούλου

«Εγώ ήμουν σαν χαμένη», τόνισε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εξομολόγηση της, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και στους συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό».