Οι θεατές του ομώνυμου talk show του Nick Cannon έμειναν έκπληκτοι αφού εντόπισαν το παραφουσκωμένο παντελόνι του γνωστού κωμικού και ράπερ. Και φυσικά το Twitter δεν θα άφηνε κάτι τόσο εμφανές να περάσει ασχολίαστο. Για την ακρίβεια οι χρήστες των social media έδωσαν ρεσιτάλ στη θέα του παντελονιού του Cannon και του περιεχομένου του.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, το προφανές περίγραμμα του ανδρισμού του Cannon ήταν ορατό καθώς βρισκόταν στο κομμάτι της εκπομπής του που (τυχαίως) ονομάζεται «What’s Poppin?!», το τμήμα ειδήσεων της ποπ κουλτούρας.

0 41χρονος παρουσίασε τον εαυτό του σε ένα «Golden Girls», ωστόσο οι θεατές μετά βίας μπορούσαν να δώσουν προσοχή σε αυτά που έλεγε, καθηλωμένοι στον καβάλο του.

Ρεσιτάλ από το Twitter

Τις μέρες που πέρασαν, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν δώσει ρεσιτάλ για την κατάσταση με το παντελόνι του παρουσιαστή.

«Δεν θα μιλήσουμε λοιπόν για τον Nick Cannon και αυτό το λουκάνικο που έβαλε σε αυτό το παντελόνι», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

«O Nick Cannon κουβαλάει πραγματικά ένα “κανόνι”», πρόσθεσε ένα άλλο άτομο.

«Ο Nick Cannon πρέπει να χαλαρώσει… όποιος τσάκισε το βιάγκρα σε αυτόν τον καφέ σήμερα το πρωί, θα απολυθεί και θα πάει στην κόλαση lol», είπε ένας άλλος χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε, «Το όνομά του δεν είναι Nick Cannon, το όνομά του είναι Dick Cannon ».

Ένας θαυμαστής αστειεύτηκε ακόμη και για την κατάσταση του Cannon ως πατέρα επτά παιδιών: «Προφανώς ο λόγος που ο Nick Cannon έχει τόσα πολλά παιδιά είναι ότι μπορεί να αφήσει κάποια έγκυο και απόμεγάλες αποστάσεις».