«Αν ερχόταν η Ελένη Φουρέιρα μέσα σε μια δουλειά όπου μπορεί κανείς να αξιοποιήσει αυτήν την ύπαρξη, ναι, βεβαίως θα της έγραφα τραγούδι» τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (03/12).

«Έναν καημό που έχω είναι που δεν μου έχει πει κάτι η Χάρις Αλεξίου. Μπορεί να της γράψω κάτι που θα το μιλήσει» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης εκφράζοντας το παράπονο του που δεν έχει συνεργαστεί με την μεγάλη τραγουδίστρια και πρόσθεσε ότι την αγαπάει πολύ.

Η επικοινωνία με Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Σε ότι αφορά το περιστατικό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη που τους έφερε σε κόντρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε πως: «Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο, από ότι κατάλαβα, δεν ευθύνεται και αυτή. Ήταν ένα πράγμα που εμένα σαν αριστερό άνθρωπο και καλλιτέχνη με ενόχλησε. Αντέδρασα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με μια φιλία τριάντα ετών. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας ξαναφέρει κοντά».

Οι κλίκες ηλιθίων

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην συνέχεια της συνέντευξής του έκανε λόγο για «κλίκες ηλιθίων». Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε πως «΄συναντώ συχνά πολλές κλίκες ηλιθίων. Είχα κάνει κάποτε ένα υπέροχο κείμενο του Λεμπέση και εκεί συνάντησα τη λέξη κλίκα και ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι βλάκες είναι να κάνουν κλίκα! Να βρουν δηλαδή τους ίδιους. Όλο το σύστημα πατάει πάνω σε αυτό».