Στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια θα βρεθεί καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Πέμπτης και θα μιλήσει και για την κόντρα του με τον ΣΚΑΪ και τους παρουσιαστές του «Big Brother», Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα. Απόσπασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια προβλήθηκε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, το πρωί της Τετάρτης (24/11).

Σε αυτό το απόσπασμα, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για την παρουσίαση του «Big Brother» αλλά και για το λόγο που «μανούριασε» με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Ο λόγος που μανούριασε ο Γιώργος Τσαλίκης

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open, ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρει μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον ΣΚΑΪ: «Είχα ένα συμβόλαιο και δεν μου είπανε τίποτα. Κάποια στιγμή έμαθα -άκουγα αριστερά-δεξιά- ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο, εξαφανιστήκανε.

Όταν γύρισα εδώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του Βig Brother. Έκανα ραντεβού μαζί τους και μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα, ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα, ότι μπορεί να μη γίνει τον Big Brother. To ήξερε όλη η πιάτσα. Το ξέρει και η πέτρα που σηκώνεις. Ήμουν στον δρόμο να κάνω δοκιμαστικό στη Μαλέσκου και την ίδια στιγμή το έπαιζε η Χρηστίδου στην εκπομπή της.

Το γενικότερο θέμα μου με τη φάση είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια, να μη μιλάς και να μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να “τρως” αγωγή.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλάγανε στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να πάρουν την εκπομπή. Όταν το είπα αυτό δημοσίως δεν έκαναν κάποια κίνηση», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όλοι μπορεί να κάνουμε μια λάθος επιλογή που να πληγώσει τους άλλους. Όλα γκουντ, όλα καλά, όλα να λυθούν. Αυτό είναι το κλείσιμό μου με τα παιδιά».