Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένος ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου το πρωί της Τετάρτης (24/11) ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κορονοϊό.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για το πώς βίωσε την περιπέτεια αυτή ενώ τόνισε πως είχε συντροφιά μόνο ένα… κουνούπι για δέκα μέρες.

«Πέρασα κορονοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου όταν δεις όταν είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς δεν κόλλησε κανείς. Εξαφανίστηκα. Τη γλίτωσαν όλοι», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Λάμπρου.

«Δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι»

«Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι. Δεν είχαν κάποιον να μου μιλάει. Έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν» είπε στην συνέχεια ο Σπύρος Λάμπρου.

«Πιο πολύ ζορίστηκα όταν τελείωσε. Δεν είσαι ακόμα όπως ήσουνα. Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιον που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο. Και δεν ξέρεις και πού κολλάς», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Λάμπρου.