Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ιάσονας Μανδηλάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχθεί από μικρή ηλικία όπου ένιωθε ότι ήταν στο περιθώριο. Ο ηθοποιός, μουσικός και χορευτής βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής του. «Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση, γιατί έχουμε ξεκινήσει με το θέατρο. Παίζω στο musical Hair στο θέατρο Ριάλτο. Ο κόσμος έρχεται και έχουμε μπει και εμείς σε ρυθμό. Το είχαμε ανάγκη» είπε ο καλλιτέχνης.

«Στην καραντίνα πήρα 12 κιλά και μου “έσκασε” λίγο ψυχοσωματικά τώρα» είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του πρόσθεσε πως: «Είχα άγνοια κινδύνου όταν πήγα στο Λονδίνο. Χόρεψα για τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, όταν τραγούδησε με τους Take That. Η Έλενα Παπαρίζου είναι μαγικός άνθρωπος, είναι ένας από τους λόγους που είμαι καλλιτέχνης».

Οι απειλές στα social media

Ο Ιάσονας Μανδηλάς εξομολογήθηκε πως έχει δεχθεί bullying από μικρή ηλικία. «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο ήμουν στο περιθώριο. Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, όταν πήγα εξωτερικό μού έλεγαν “εσείς οι Έλληνες έχετε καταστρέψει την Ευρώπη”. Μου έχουν στείλει απειλή στα social media, μου έχουν πει “ξέρω που μένεις και θα έρθω να σε σκοτώσω”».

Για τη σχέση του με τη θρησκεία, ο Ιάσονας Μανδηλάς απάντησε: «Δεν πιστεύω στο Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό το λόγο δεν έχω βαφτιστεί. Μου είπαν όταν μεγαλώσεις θα αποφασίσεις αν θέλεις να βαφτιστείς».