Αν και ο πρώην σύζυγός της, Kevin Federline, της έχει δώσει το ελεύθερο να βλέπει τα παιδιά της, όποτε το θελήσει, η Britney Spears δεν είναι ικανοποιημένη με αυτό. Τα άτομα του κύκλου της λένε ότι της είναι όλο και πιο πολύ δύσκολο να αποχωρίζεται τα παιδιά μετά από κάθε της επίσκεψη. Ειδικά αυτή την περίοδο που έχει νέο σύντροφό στη ζωή της, τον Jason Trawick, σκέφτεται πόσο ευτυχισμένη θα ήταν αν είχε τα παιδιά μαζί της και ακόμη περισσότερο, αν έκανε και παιδιά με το νέο της αγαπημένο.

Ωστόσο, ο πρώην άντρας της δεν εμπιστεύεται την Britney, καθώς στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε κλινική για νευρικό κλονισμό. Οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις, αλλά είναι αντίθετος σε μια τέτοια εξέλιξη.

Η δημοφιλής σταρ δίνει κάθε μήνα 15.000 δολάρια στον πρώην της για τα παιδιά και βεβαίωσε τον Federline ότι ακόμη και αν πάρει την κηδεμονία θα συνεχίζει να του δίνει διατροφή. Η προσπάθεια της όμως αυτή έπεσε στο κενό, καθώς φαίνεται ότι δεν τον ενδιέφερε μήπως χάσει τα λεφτά, αλλά εάν θα έχει τα παιδιά μαζί του. Θα δούμε στο μέλλον, εάν θα ξαναβρεθούν οι δυο γονείς στα δικαστήρια για τη κηδεμονία…