Την απόφαση να εγκαταλείψει τον λαμπερό κόσμο της πασαρέλας, έπειτα από είκοσι χρόνια διεθνούς καριέρας, πήρε το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία, Ζιζέλ Μπούνχεν. Η Ζιζέλ, ηλικίας σήμερα 34 ετών και μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να εγκαταλείψει τις πασαρέλες και τις επιδείξεις μόδας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της στη Βραζιλία, έπειτα από ημέρες έντονης φημολογίας.

Σύμφωνα με την Πατρίσια Μπούνχεν, αδελφή του μοντέλου και εκπρόσωπος τύπου του μοντέλου η Ζιζέλ πρόκειται στο μέλλον «να επικεντρωθεί σε ειδικά προγράμματα καθώς και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη βασική της προτεραιότητα: την οικογένειά της».

Οι φήμες για την αποχώρηση του μοντέλου κυκλοφορούσαν εδώ και μια εβδομάδα, με τα μέσα να θέλουν την όμορφη παρουσία να ανακοινώνει την επίσημη αποχώρησή της μετά την εβδομάδα μόδας στο Σάου Πάουλου (13η έως 17η Απριλίου).

Η βραζιλιάνα καλλονή, παντρεμένη με τον αστέρα του ράγκμπι Τομ Μπρέιντι, παίκτη των New England Patriots, υπήρξε η «ιέρεια» του οίκου Σανέλ. Έχει επίσης εργαστεί για τον σχεδιαστή μόδας Βαλεντίνο, τον οίκο Victoria’s Secret, τους οίκους Versace και Louis Vuitton. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2014 η Ζιζέλ είχε απολαβές ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων.