Στην εκπομπή «Join Us» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος και μίλησε για το σχολείο, τη μουσική, τα οικονομικά προβλήματα και τα κιλά του.

«Άρχισα να ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός. Στα 16-17 ήμουν ήδη επαγγελματίας. Δεν σπούδασα τίποτα. Το γυμνάσιο ήταν τότε εξατάξιο και το παράτησα στην Ε’. Ήμουν λίγο άγριο παιδί», εξομολογήθηκε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Ζορίζομαι οικονομικά και τώρα. Επειδή δεν μου αρέσει ο πρωταθλητισμός δεν θέλω να έχω πολλές ευθύνες. Σε σήριαλ δεν δέχτηκα ποτέ να παίξω σε πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί έπρεπε κάθε μέρα να δουλεύεις 8 ώρες. Και αυτό είχε σαν κόστος οι αμοιβές σου να μην είναι αντίστοιχες. Και μόλις πέρασα στην άλλη όχθη έγινε αυτή η ιστορία με την κρίση και βρεθήκαμε από τη μία σεζόν στην άλλη με το 1/5 των αμοιβών».

Όσο για τα κιλά του ο ίδιος είπε: «Δεν περπατάω. Στα 50 μέτρα έχω πέσει ξερός. Είναι άσχημα πράγματα. Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και στα 10 μέτρα πέφτω ξερός. Και ξυπνάω με ενοχές».