Συγκλονισμένη είναι η αμερικανική σόουμπιζ από την αυτοκτονία 40χρονου επιχειρηματία ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μετά τις υποψίες του ότι κάτι «τρέχει» με τη σύζυγό του Katie Clearly και τους δύο ηθοποιούς αστέρες του Χόλιγουντ Leonardo DiCaprio και ο Adrian Grenier.

Η 32χρονη Katie Cleary, η οποία είναι μοντέλο και συμμετείχε στο γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό παιχνίδι «Deal Or No Deal» αλλά και στο ριάλιτι «America’s Next Top Model», είχε απαθανατιστεί από τους παπαράτσι στο πλευρό του Leonardo DiCaprio στις Κάννες, τον περασμένο μήνα. Ο φακός είχε τσακώσει τον ηθοποιό να της μιλάει στο αυτί, παρά το ότι ο ίδιος έχει σχέση με την Toni Garrn, μοντέλο της Victoria’s Secret αλλά και ότι εκείνη είναι παντρεμένη τον 40χρονο Andrew Stern από τον Ιούλιο του 2010.

Ωστόσο, κατά την παραμονή της στις Κάννες, η Katie Cleary εθεάθη να αποχωρεί από γνωστό κλαμπ συντροφιά και με άλλον έναν διάσημο ηθοποιό, τον Adrian Grenier.

Όπως διαβάζουμε στην Dailymail, ο 40χρονος επιχειρηματίας Andrew Stern αυτοκτόνησε την Κυριακή, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Πηγές από το φιλικό του περιβάλλον αναφέρουν ότι υπέφερε από κατάθλιψη και μεγάλο στρες λόγω των προβλημάτων που είχε στο γάμο του και τα οποία επιδεινώθηκαν όταν είδε τις φωτογραφίες της συζύγου του με τους δύο ηθοποιούς, να κάνουν το γύρο του κόσμου. Ο ίδιος είχε κάνει αίτηση διαζυγίου στις 9 Απριλίου 2014.

Άλλοι πάλι ανέφεραν ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στο γάμο του τον ώθησαν να τερματίσει τη ζωή του.