Στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Bela της Σλοβακίας για δύο μέρες, για το γάμο φίλου του βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι και διασκέδασε με την ψυχή του. Μετά το δείπνο μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα ακολούθησε το πάρτι στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με σερβιτόρο που μίλησε σε τοπική εφημερίδα χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, το μπαρ έμεινε ανοιχτό όλη τη νύχτα και όλοι παράγγελναν κοκτέιλ, ενώ ο Χάρι προτίμησε ρούμι αλλά και βότκα. Τελικά, ο Χάρι κοιμήθηκε στο μπαρ, όπως ισχυρίστηκαν οι εργαζόμενοι.

Μάλιστα στο γάμο ήταν και η πρώην του, η 28χρονη Chelsy Davy, με την οποία έκαναν μαζί και μπάνιο στη πισίνα όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να φλερτάρει με μία μελαχρινή καλλονή.

Μετά τον γάμο, το γλέντι συνεχίστηκε στο μπαρ του ξενοδοχείου, που όμως θα έκλεινε νωρίς. Τότε ο Χάρι, σύμφωνα με μαρτυρία του μπάρμαν, πήδηξε μπροστά από το αμάξι του και του φώναζε με αστείο τρόπο, «μη φεύγεις, μη φεύγεις».


Εκείνος δεν έφυγε και σερβίριζε ποτά στην παρέα πάλι μέχρι αργά το βράδυ.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε, ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό του, τα οποία βρήκε ένας σερβιτόρος και του τα επέστρεψε. Ο σερβιτόρος είπε ότι όταν του επέστρεψε το πορτοφόλι και το κινητό του του έσφιξε το χέρι και τον ευχαρίστησε ενώ του φάνηκε πολύ ευγενικός.