Η πρωτοτυπία και η εκκεντρικότητα είναι το αλάτι της ζωής για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της ελληνικής μόδας με μία νέα τολμηρή κίνηση: από τους οίκους μόδας όπως Burberry, Dsquared2, Dolce & Gabbana και τις λοιπές φίρμες με τις οποίες είχε ταυτιστεί παλαιότερα, ο «Lak» περά στην πρώτη του κολεξιόν για σκύλους.

Μία ολόκληρη γκαρνταρόμπα που απαρτίζεται από μία μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων και αξεσουάρ προτείνεται α-ό τον εκκεντρικό μετρ της μόδας στα τετράποδα που θα ήθελαν να περιδιαβαίνουν τους αθηναϊκούς δρόμους και να αποπνέουν κομψότητα και χάρη. «Η αγάπη μου για τα ζώα κρατάει χρόνια» εξομολογείται στο «thema people».

Η αρχική του σκέψη μπορεί να μπήκε στο μυαλό του Λάκη Γαβαλά πριν από μερικούς μήνες, η παρουσίαση όμως της ολοκληρωμένης συλλογής πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη. Μάλιστα τα έσοδα της βραδιάς προσφέρθηκαν για την ενίσχυση φιλοζωικών σωματείων.

Η σκυλίσια συλλογή του Λάκη με τίτλο . Lak 4.4. Feet περιλαμβάνει και πιο προχωρημένα κομμάτια, όως βαφτιστικά σκύλων, σκυλίσιες βραδινές εμφανίσεις καθώς και τσάντα για τη μεταφορά των ρούχων.
Η σκυλο-κολεξιόν του εκκεντρικού Λάκη αφορά σκύλους από ενάμιση έως τρία κιλά, καθώς η εφαρμογή στα μεγαλόσωμα είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Η κολεξιόν θα βγει σύντομα και εκτός ελληνικών συνόρων.