Έτσι θέλει τον άντρα η Taylor Swift

Κρατήστε σημειώσεις, οι απαιτήσεις παραείναι πολλές!


LIFESTYLE
8:43
17/04/2014
Έτσι θέλει τον άντρα η Taylor Swift
4
loading

Το να βρεθεί αρσενικό στο πλευρό της γνωστής αοιδού μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι προδιαγραφές που πρέπει να τηρεί το αντρικό μοντελάκι λογίζονται τουλάχιστον ιδιαίτερες.

Δεν φτάνει λοιπόν που κάθε φορά που χωρίζει με τον εκάστοτε σύντροφό της εκείνος απαθανατίζεται σε νέο τραγουδάκι της, με τους πικρόχολους κάντρι στίχους της να αφορούν σχεδόν αποκλειστικά σε χωρισμούς και πρώην, τώρα το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της με τις προδιαγραφές που βάζει για τον άντρα που θα τολμήσει να βρεθεί στο πλευρό της.

Αφού απολαύσαμε λοιπόν πρόσφατα την εκπρόσωπό της να διηγείται πώς η περίεργη προσωπικότητά της αλλά και η φύση της μουσικής της διώχνουν τους άντρες μακριά, με την ίδια να μην μπορεί να σταυρώσει σχέση για σχέση, το Hollywood Life κατέχει πλέον όλες τις πολύτιμες πληροφορίες για το πώς θέλει τον ιδανικό.

Αφού περάσουμε τα «βασικά», σέξι, πλούσιος και να μιλά δύο ξένες γλώσσες (σύντροφο ψάχνει ή υπάλληλο καριέρας;), το πράγμα αποκτά μια ιδιαίτερη χροιά, καθώς η Taylor Swift «θέλει απέλπιδα νέο σύντροφο, δεν θέλει όμως οποιονδήποτε άντρα, αλλά τον τέλειο άντρα».

Και ποιος είναι ο πρίγκιπας με το κατάλευκο άλογο; Μα ο άντρας «που έχει τουλάχιστον μία αδερφή, καθώς πιστεύει ότι αυτό τον κάνει καλύτερο σύντροφο»!

Περιμένετε, έχει κι άλλο, αν και εδώ τα πράγματα ακροβατούν στα όρια και δεν είναι εύκολο να τηρηθούν οι προϋποθέσεις, καθώς ο έρμος ο τύπος «πρέπει να έχει καλή σχέση με τους γονείς του, ιδιαίτερα με τη μαμά του, αλλά να μην είναι και μαμάκιας».

Σταυρόλεξο για γερούς λύτες λοιπόν οι σχέσεις της Swift, που κάποιοι πικρόχολοι τις θέλουν να λειτουργούν απλώς ως πηγές έμπνευσης για το κάντρι πεντάγραμμό της...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar andrew

  Εγώ έχω 2 αδερφές, έχω καλή σχέση με τη μητέρα μου και δεν είμαι μαμάκιας, είμαι το κατα δύναμη σέξι, πλούσιος άστο καλύτερα, μιλάω Αγγλικά και Greeklish. Τι κερδίζω;

 2. avatar Kats

  Τουλάχιστον είναι όμορφη και πρέπει και να έχει και κανα δύο δεκάρες. Κάτι μπάζα που έχουν ανάλογες απαιτήσεις πρέπει να κατεβάσουν τον πήχη

 3. avatar papaki

  Ζητάς πολλά γι' αυτά που προσφέρεις εσύ κυρά μου...

 4. avatar Ψαροσουπα και βραστα λαχανικα

  τόσο όμορφη μα τόσο xinh

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει