Αυτό ήταν γρήγορο! Πότε έβγαινε η Stacy Keibler με τον αιωνίως εργένη Τζορτζ Κλούνεϊ πότε πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας, κανείς δεν κατάλαβε.

Όπως κι αν έχει, η πρώην Ντίβα του WWE και διαγωνιζόμενη στο «Dancing With the Stars» παντρεύτηκε πρόσφατα τον επιχειρηματία Jared Pobre.

Η 34χρονη καλλονή νυμφεύθηκε τον νέο εκλεκτό της καρδιάς της σε ειδυλλιακή τελετή στο ηλιοβασίλεμα σε παραλία του Μεξικού, με το γεγονός να αποτελεί έκπληξη για οικογένεια και φίλους: το ζευγάρι κάλεσε τους οικείους με το πρόσχημα των διακοπών σε γνωστό θέρετρο του Μεξικού και τους αιφνιδίασε όλους.

«Η ευτυχία μου είναι απερίγραπτη!», είπε η πάντα καυτή Stacy για το γεγονός, «ο γάμος είναι ο απόλυτος δεσμός αγάπης και φιλίας. Σημαίνει ότι καταθέτεις όλη σου την πίστη και την εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που δεν μπορείς παρά να πιστέψεις ότι είναι το άλλο σου μισό».

Ο γάμος ήρθε σε λιγότερο από έναν χρόνο από τον περίφημο χωρισμό της από τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ, με τον οποίο έβγαινε για 2 χρόνια.

Ο νέος της δεσμός με τον 39χρονο ανερχόμενο επιχειρηματία Pobre, που μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής, ευοδώθηκε λοιπόν και το ζευγάρι δηλώνει τώρα πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Βίος ανθόσπαρτος λοιπόν για το αλλοτινό «μωρό» της πάλης, το οποίο οφείλουμε να μνημονεύουμε πάντοτε γι’ αυτά…