Φαίνεται ότι το νυστέρι του πλαστικού ποτέ δεν λειτούργησε για το αλλοτινό Spice Girl, η οποία σε μια αιφνιδιαστική κίνηση ανακοίνωσε το τέλος μιας ένδοξης εποχής.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι είχε άλλοτε προβεί σε προσθετική στήθους, κάτι που ο υπόλοιπος κόσμος δεν είχε πάρει καν μυρωδιά(!), πλέον όμως κυκλοφορεί όπως τη γέννησε η μαμά της.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε ευθαρσώς για την πλαστική επέμβαση στο «Allure», σχολιάζοντας τις σωματικές μεταμορφώσεις της στο διάβα των ετών.

Κι εκεί που κάποτε είχε να επιδείξει ένα πλούσιο ντεκολτέ, σήμερα πήγε από «τα πολλά στα λίγα»: «Δεν τα έχω πια. Νομίζω ότι μπορεί να τα είχα αγοράσει», εξηγεί, προσθέτοντας: «ή να τα αφαίρεσα, ή το ένα ή το άλλο», λέει με χιούμορ.

Κι όταν πιέστηκε από τη δημοσιογράφο να εξηγήσει τι έγινε τελικά, δείχνοντάς της παλιότερη φωτογραφία με πλούσια τα πλαστικά ελέη, η Βικτόρια απάντησε ευθέως και μονολεκτικά στην ερώτηση αν αφαίρεσε τα εμφυτεύματα: «Ναι».

Με τα νέα να λογίζονται συγκλονιστικά, ας αποχαιρετίσουμε το πλαστικό μπούστο της Βικτόρια Μπέκαμ όπως του πρέπει: φρεσκάροντας τις αναμνήσεις μας!