Μπορεί να έχει κάνει τόσες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις η Mila Kunis, όμως, όπως λέει σε συνέντευξή της στο Cosmo, δε νιώθει και τόσο… σέξι. «Δε θεωρώ ότι είμαι μη-sexy, απλά θεωρώ πως δεν ανήκει αυτός ο χαρακτηρισμός στο top 40 των επιθέτων που θα χρησιμοποιούσα για να με περιγράψω», αναφέρει. Και προσθέτει: «Με θεωρώ γυναίκα με αυτοπεποίθηση αλλά αν κάποιος μου πει πως είμαι σέξι δεν θα διαφωνήσω, δεν θα του πως “είσαι τρελός” θα πω ένα “ευχαριστώ” ευγενικά. Το μυστικό μου είναι η αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ καλά όπως και να είμαι».

Μίλησε όμως και για το ιδανικό ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού. «Εγώ και ο Ashton έχουμε ένα δικό μας πράγμα που το λέμε “βραδιά του λευκού T-shirt”. Φοράμε jeans και άσπρα T-shirt και βγαίνουμε ραντεβού. Τίποτα φανταχτερό, απλά κάτι που αγαπάμε. Είτε πάμε για bowling είτε για δείπνο ή σε μαγαζί με τυριά πίνοντας κανένα κρασί περπατώντας. Το καλύτερο. Βέβαια και το να μένεις στο σπίτι καλό είναι μερικές φορές».

Αναφέρθηκε όμως και στη Miley Cyrus και τη Beyonce και έδωσε την απάντησή της για το ποια είναι η καλύτερη, λέγοντας: «Τη Beyonce κάθε φορά. Εννοείται! Είναι η Beyonce. Δεν έχω κάτι με τη Miley, μου κάνετε άδικη ερώτηση. Θεωρώ πως και η ίδια η Miley Cyrus θα διάλεγε τη Beyonce. Η Miley είναι νέα ακόμη, ενώ η Beyonce έχει αποδείξει πολλάκις την αξία της».