Για το πιο τρελό πράγμα που της έχει συμβεί στη δουλειά ρωτήθηκε σε συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, η οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως δέχθηκε στενό «μαρκάρισμα» από γυναίκα συνάδελφό της που την είχε ερωτευτεί.

«Με έχει ερωτευτεί συνάδελφός μου γυναίκα. Μου είχε γράψει γράμματα, αλλά και ένα βιβλίο που σκοπεύει να το εκδώσει κάποια στιγμή. Στο σπίτι μου έχω ακόμη το πρωτότυπο αντίτυπο. Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή φυσικά δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάναμε παρέα. Έπειτα άρχισα να αισθάνομαι ένα έντονο “μαρκάρισμα” από πλευράς της. Αρχικά με ενόχλησε, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με την απότομη οικειότητα. Ένιωσα πίεση. Θέλω πρώτα να γνωρίσω αρκετά τον άλλο για να αρχίσω να κάνω κολλητή παρέα μαζί του. Έπειτα από ένα χρόνο μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της.

Βέβαια στη διάρκεια των πρώτων μηνών είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι συνέβαινε. Δεν της ανέφερα τίποτα γιατί δεν ήθελα να αισθανθεί άσχημα. Ένιωθα πράγματα στον αέρα.

Κάποια στιγμή και ενώ δουλεύαμε σε ένα μαγαζί, είχε πιει πολύ και μου είπε “Θέλω να σου πω κάτι”. Της απάντησα “Μην το κάνεις. Ξέρω γιατί θέλεις να μου μιλήσεις. Έχω καταλάβει”. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνάψω ερωτική σχέση με γυναίκα. Της το ξεκαθάρισα: “Ξέχασέ το. Μην τρέφεις ελπίδες… Ξεπέρασέ το”. Μία φορά επίσης, που ήμασταν έξω και προσπάθησε να με φιλήσει, την προειδοποίησα “Κόβουμε την παρέα μας” και άρχισε να κλαίει» είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Ελένη Χατζίδου.