Για το νέο της ρόλο στα «Κλεμμένα όνειρα» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα, παραδέχτηκε πως είναι καλά με τον Νίκο Οικονομόπουλο, και μοιράστηκε τη συμβουλή που κρατάει από τον μπαμπά της για να διατηρηθεί μία σχέση ζωντανή στο πέρασμα του χρόνου.

Τους τελευταίους έξι μήνες διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Μιλώντας για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλου δήλωσε στο People: «Κάθε ζευγάρι περνάει τις δυσκολίες του. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για τα προσωπικά μου. Είμαι καλά».

«Είμαι Καρκίνος. Το σύμβολο του ζωδίου μου είναι ο κάβουρας, που σημαίνει ότι ξέρω να κλείνομαι. Έχω καλή ψυχή, αλλά, αν μου πατήσεις ευαίσθητες χορδές διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, μου γυρνάει το μυαλό και γίνομαι ύαινα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να ασχολείται παραπάνω απ’ όσο εγώ δίνω το δικαίωμα με τα προσωπικά μου. Και δεν έχω μάθει να προσποιούμαι» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η 24χρονη ηθοποιός μίλησε και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το Αμάρτημα της Μητρός Μου». «Ήταν μεγάλη τύχη να πάρω το συγκεκριμένο ρόλο. Θυμάμαι πως όταν έκλεισα το ρόλο πετούσα στα σύννεφα, δεν σκεφτόμουν αρνητικά ούτε είχα στο μυαλό μου τι θα συνέβαινε στην πορεία. Υπήρξαν δυσκολίες και το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί η σειρά, όμως εγώ ήμουν ευγνώμων για την πρώτη μου εμπειρία. Τότε ήμουν φοβισμένη, ουσιαστικά δεν πρόλαβα να το χαρώ».

Όσο για την ξαφνική έκθεση στη δημοσιότητα, η Βίκυ Κάβουρα σχολίασε: «Με τρόμαξε. Έγινε παράλληλα με το ξέσπασμα της κρίσης κι αναρωτιόμουν τι θέλουν από μένα, όταν υπάρχει τόσος κόσμος που δεν έχει να φάει. Μου έκαναν κάποιες ερωτήσεις που μου φαίνονταν αστείες. Έπειτα άρχισαν να ασχολούνται με τα προσωπικά μου» .

Η νέα χρονιά τη βρίσκει στα γυρίσματα της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». «Τους τελευταίους οκτώ μήνες, που δεν εργαζόμουν, μου είχε λείψει η δουλειά» παραδέχεται στο People.