Το καθημερινό μενού και τα μυστικά ομορφιάς της μοιράστηκε η Ευαγγελία Αραβανή, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «CLOSE UP» που κυκλοφορεί στη Βόρεια Ελλάδα, δήλωσε ότι δεν κάνει δίαιτα, ενώ προτού κοιμηθεί φροντίζει να κάνει ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ.

«Συνήθως ξυπνάω στις 9:00, ανάλογα βέβαια με το πρόγραμμα της προηγούμενης μέρας. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να φάω το πρωινό μου, γάλα με δημητριακά ή τοστ. Μπορεί και να πάρω απέξω καμιά τυρόπιτα ή και μπουγάτσα. Όχι, δεν κάνω δίαιτα και ειδικά τώρα με το DWTS τρώω περισσότερο και δε με πιάνει».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «αυτό που σίγουρα κάνω κάθε βράδυ προτού κοιμηθώ είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Στη συνέχεια, βάζω απαραιτήτως ενυδατική κρέμα προσώπου και πέφτω για ύπνο».

«Στο τέλος του μήνα θα γίνω 28 και μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου γύρω στα 25, τα επόμενα χρόνια δεν κατάλαβα πώς πέρασαν και, τώρα που πλησιάζω στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν σου κρύβω ότι αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, βέβαια, και μέσα από τις συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς, καταλαβαίνω ότι το να πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Το συνειδητοποιώ και από τον εαυτό μου: βλέπω ότι γίνομαι σε όλα καλύτερο όπως περνούν τα χρόνια».

Όσο για το ενδεχόμενο μιας αισθητικής επέμβασης είπε: «Τρέμω τα χειρουργεία, οπότε θα το σκεφτόμουν διπλά να κάνω κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι ενάντια στις γυναίκες που το κάνουν γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα».