Για τον έρωτα στη ζωή της, το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας και το «Dancing with the Stars 4», στο οποίο συμμετέχει μίλησε η Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο σόου και απάντησε για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη διαμάχη της με την Μαριάντα Πιερίδη και τον Παντελή Παντελίδη.

Για τη συμμετοχή της στο Dancing, η Ελένη Χατζίδου, δήλωσε: «Θεωρώ απίστευτη εμπειρία τη συμμετοχή μου στο σόου. Μία τέτοια συμμετοχή δεν μπορεί παρά μόνο χαρά να είναι για μένα», ενώ σχετικά με την πολυσυζητημένη σύγκριση της Δούκισσας Νομικού με τη Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε: «Για τη Ζέτα Μακρυπούλια μπορώ να έχω γνώμη μόνο ως τηλεθεάτρια. Όσον αφορά τη Δούκισσα, μπορώ να σας πω ότι είναι γλυκύτατη και με εξωπραγματική ομορφιά. Αυτό το κορίτσι έχει μία ηρεμία σπάνια για την ηλικία της. Είναι πολύ κοντά μας και δεν έχει απλώς το ρόλο της παρουσιάστριας».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για το θέμα του γάμου και της οικογένειας, ενώ παραδέχτηκε: «Το σενάριο του γάμου είναι τόσο μακρινό, όσο και κοντινό. Δεν μπορώ να βάλω χρονικά περιθώρια σε αυτό. Η δουλειά μου είναι περίεργη, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι κατά του γάμου και της οικογένειας. Δεν αγχώνομαι, όλα θα γίνουν!».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Μαριάντα Πιερίδη (Η τελευταία βρέθηκε στο σχήμα του Posidonio, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, τη νέα σεζόν- θέση στην οποία βρισκόταν πέρυσι η Ελένη Χατζίδου. Ωστόσο, όταν η Μαριάντα Πιερίδη αποχώρησε από το σχήμα, λόγω της εγκυμοσύνης της, πριν μερικές εβδομάδες, η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε σε αυτό): «Δεν αντικατέστησα την Μαριάντα, ούτε εκείνη εμένα. Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο. Όσο για την λέξη “κόντρα”, μου ακούγεται πολύ βαριά. Δεν έχω κόντρα με κανέναν συνάδελφό μου και ειλικρινά τους σέβομαι πάρα πολύ όλους και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγάλη πορεία στον χώρο» σχολίασε η Ελένη Χατζίδου, ενώ σχετικά με τα «απαξιωτικά σχόλια» που την ήθελαν κάποιοι να έχει κάνει στο παρελθόν για τον Παντελή Παντελίδη, τόνισε: «Όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι εντελώς αναληθή! Μα, είναι δυνατόν; Με τον Παντελή είμαστε φίλοι. Πέρυσι μας ήθελαν ζευγάρι! Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Με κάποιους ανθρώπους που σέβομαι και αγαπώ, δε θέλω να κλονίζονται οι σχέσεις από τέτοιου είδους δημοσιεύματα».