Η Νάντια Μπουλέ μιλά για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και απαντά σε όσα ακούγονται για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «σε επαγγελματικό επίπεδο δεν με αγγίζει. Δεν νομίζω πως φέτος η χρονιά έχει κάποιο πρόγραμμα που δεν είναι ανταγωνιστικό. Όλα είναι δυνατά προγράμματα. Άρα, όποιο και να έπαιζε απέναντί μας θα ήταν δύσκολο.

Σε προσωπικό επίπεδο, στην αρχή, όταν το άκουσα, ήρθα σε αμηχανία αλλά αυτό είναι κάτι που και από τις δύο πλευρές τελειώνει εκεί. Μένω σε αυτό που πρέπει να κάνω. Προσπαθώ να μην μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες προσωπικής εμπλοκής.

Δεν αισθάνομαι ανταγωνισμό για τον Γρηγόρη. Πρόκειται για δουλειά και, εφόσον είναι επαγγελματικό θέμα, μένει εκεί. Δεν βάζω τη δουλειά μέσα στα προσωπικά μου. Και για μένα μου είναι πολύ ξεκάθαρο όλο αυτό»,  δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τη σχέση τους τόνισε:«Αυτή τη περίοδο δεν θα ήθελα να σου πω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου μόνο το παρόν. Με αγχώνει πάρα πολύ να κάνω σχέδια για το μέλλον. Τα όνειρα του μέλλοντος πρέπει να πατήσουν στο παρόν. Για αυτό με ενδιαφέρει να είναι καλό το παρόν που ζω».

Σε ερώτηση σχετικά με το γάμο απάντησε: «Θα παντρευόμουν μόνο για να κάνω παιδί. Δεν έχει νόημα να παντρευτείς με κάποιον αν δεν θέλεις να κάνεις οικογένεια».