Η Φαίη Σκορδά μιλά πρώτη φορά μετά το γάμο της, για τις αλλαγές στη ζωή της, στη δουλειά της, αλλά και γιατί δεν ανακοινώνει επίσημα την εγκυμοσύνη της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι έγκυος κι αν αυτό είναι χαρτί για την πρωινή ζώνη, η ίδια απαντά: Αν είναι δυνατόν! Έχει ξαναγραφεί αρκετές φορές για εγκυμοσύνες, αλλά πάντα αυτό που έλεγα, ως άνθρωπος και όχι ως επαγγελματίας, σε θέματα υγείας και εγκυμοσύνης δεν επιτρέπεται, δεν μπορείς να τα σχολιάζεις και δεν το έχω κάνει ποτέ. Ποτέ.

Ποτέ δεν παίξαμε εγκυμοσύνη ή θέματα υγείας. Κανόνας απαράβατος αυτός. Αν οι άνθρωποι μας μιλούσαν σε συνέντευξη, φυσικά και θα το παίζαμε. Άσε τώρα τη Φαίη παρουσιάστρια ή δημοσιογράφο ή ό, τι θες. Η Φαίη, σαν κόρη, σαν γυναίκα, σαν μέλλουσα μαμά, σαν προσωπικότητα, με βάση την αγωγή μου και την ανθρωπιά μου, λέω πως είναι ύβρις να συνδέεις ένα μωρό, ένα καινούργιο πλάσμα, ό, τι πιο τρυφερό, τη ζωή την ίδια, με νούμερα τηλεθέασης!…

Αν όλοι αυτοί που τα γράφουν αυτά, όχι για εμένα, που σήμερα γράφουν, αύριο μπορεί κανείς να μην ασχολείται, αλλά και για άλλες γυναίκες που έχουν μεγάλη πορεία, κάνοντας ένα τέτοιο σχόλιο, δεν σκέφτονται, δεν φοβούνται, δεν έχουν ανθρώπους στο περιβάλλον τους που θέλουν ένα παιδί ή παλεύουν ή έχουν πρόβλημα και προσπαθούν; Είναι ύβρις γι’ αυτούς να το συζητήσεις με νούμερα τηλεθέασης. Σου μιλάω ειλικρινά, ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι και ξέρω πως όλα μαθαίνονται, αλλά Σέβομαι την οικογένεια μου, τα δικά τους συναισθήματα, το να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση.

Μήπως για τη σχέση μου ή το γάμο μου με τον Γιώργο το έκρυψα; Συζήτησα με την οικογένεια μου πρώτα και μετά το παραδέχτηκα. Μία εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ ευχάριστο, ένα δώρο Θεού και ό, τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο παντρευτήκαμε με τον Γιώργο, αλλιώς ζούσαμε μαζί, ο γάμος δεν μας άλλαξε σε κάτι. Παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδί. Και η οικογένεια για μένα είναι πάνω από οποιαδήποτε δουλειά. Οποιαδήποτε! Και σε αυτό είμαι κάθετη.