Ο ένας θα υποδυθεί τον Έντγκαρ Χούβερ, τον πρώτο, θρυλικό και αμφιλεγόμενο διευθυντή του FBI. Τον άλλο φήμες τον ήθελαν να παίζει τον προστατευόμενο και πιθανολογούμενο εραστή του Κλάιντ Τόλσον.

Αλλά ο σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τερματίζοντας τη σεναριολογία.

Όπως δήλωσε στο Reuters, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο θα παίξει πράγματι τον Χούβερ. Αλλά με τον Χοακίν Φίνιξ, που πρόσφατα άρχισε να κάνει στροφή από την ηθοποιία στη μουσική ραπ, δεν υπάρχουν συζητήσεις για να υποδυθεί τον Τόλσον, διευκρίνισε ο Ίστγουντ.

Ο Κάλαχαν μίλησε. Τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο της ταινίας «Hoover» θα αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντάστιν Λανς Μπλακ. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο φθινόπωρο και η ταινία να βγει στη μεγάλη οθόνη πιθανώς το 2012. 

Γνωστός με το παρατσούκλι «Τhe director», ο Τζ. Έντγκαρ Χούβερ βρέθηκε στο τιμόνι του FΒΙ από το 1924 έως το θάνατό του το 1972. Δεν τον φοβούνταν μόνο τα «κακοποιά στοιχεία» αλλά και πολιτικοί ηγέτες καθώς φύλαγε ως κόρη οφθαλμού αρχεία για όλες τις πολιτικές προσωπικότητες που υπηρετούσε.

Κατάφερε έτσι να καταρρίψει κάθε ρεκόρ παραμονής στην ίδια διοικητική θέση ενώ το όνομά του πέρασε στην ιστορία τόσο για τον πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και για την αινιγματική σεξουαλικότητά του.

Δείτε το βίντεο