Η Μαλβίνα Κάραλη, η οποία με την ιδιαίτερη και πολύ προσωπική πένα της, αλλά και τις καυστικές εκπομπές της άφησε εποχή στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικότερα «επιστρέφει» σε μια σειρά «βγαλμένη απ’ τη ζωή της».

Συγκεκριμένα, το τελευταίο βιβλίο της δημοσιογράφου «Πιο Πολύ, Πιο Πολλοί», που περιλαμβάνει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από την επιτυχημένη σεναριογράφο και ηθοποιό Άννα Ανδριανού που υπήρξε και φίλη της.

Σύμφωνα με την Espresso,, η Μαλβίνα το 2000 έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο αναφερόταν -με το γνώριμο ύφος της- σε στιγμές της προσωπικής της ζωής.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε, αλλά είναι μάλλον άγνωστο στο ευρύ κοινό, καθώς η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή το 2002 και δεν πρόλαβε να το προωθήσει.

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς του βιβλίου στις σελίδες του σεναρίου η σειρά θα πάρει τον δρόμο για αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης.

 Όπως είναι επόμενο, οι «μνηστήρες» θα είναι πολλοί, καθώς η Μαλβίνα ήταν πάντα δημοφιλής έχοντας συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια.