Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας σχολιάζει σε συνέντευξή του ο Φάνης Μουρατίδης. Ο ηθοποιός , σχολιάζει μεταξύ άλλων και το «φαγοπότι» που υπήρχε στο Δημόσιο λέγοντας ότι πρώτοι από όλους θα πρέπει να φυλακιστούν οι διοικητές των οργανισμών.

«Εφόσον έχουμε διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους, θα πρέπει αύριο το πρωί οι πρώτοι που θα φυλακιστούν να είναι εκείνοι που τους διόρισαν κι εκείνοι που ανέχτηκαν όλη αυτή την κατάσταση ως διοικητές των οργανισμών. Δεν έγινε ξαφνικά έτσι χάος στη χώρα. Για μας τους “χαριτωμένους Έλληνες”, με τη νοοτροπία μας, ήταν υποτίθεται ξαφνικά. Οποιοσδήποτε άλλος υποψιασμένος λαός θα το είχε καταλάβει από την αρχή. Νιώθω ότι είμαστε αφελείς και προσποιούμαστε ότι ζούμε σε άλλη κοινωνία» δηλώνει ο Φάνης Μουρατίδης ενώ παραδέχεται ότι έκανε και ο ίδιος σπατάλες.

«Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ όλα αυτά. Έκανα σπατάλες και ήμουν ανόητος. Ήμουν το ίδιο με τους άλλους. Γοητευόμουν από εκείνους που ήταν στο πρώτο τραπέζι και τα έσπαγαν. Σκεφτόμουν ότι ήταν μάγκες. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι τη μαγκιά τους μια μέρα θα την πλήρωνα εγώ».