Το 2010 η Christina Walsh, πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών που κάνει καριέρα με το όνομα Capri Anderson, είχε καταγγείλει τον Charlie Sheen στην αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 47χρονος ηθοποιός είχε «σπάσει» το δωμάτιο όπου έμεναν, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, της είχε πετάξει μία λάμπα ενώ η αστυνομία την είχε βρει γυμνή να ουρλιάζει κλεισμένη μέσα σε μία ντουλάπα.

Λίγο αργότερα ο Sheen την είχε κατηγορήσει για εκβιασμό.

Αλλά όλα αυτά ανήκουν όπως φαίνεται στο μακρινό παρελθόν για τί σήμερα ο 47χρονος και η 25χρονη ζουν μαζί στο σπίτι του Charlie Sheen στο Λος Άντζελες.

«Ο Charlie δεν κρατά κακία και ζει τη στιγμή, γι΄αυτό είπε στην Capri να μείνουν μαζί», ανέφερε πηγή στην ιστοσελίδα RadarOnline.

Η Capri μετακόμισε στο σπίτι του ηθοποιού πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μοιράζεται με τον Charlie Sheen την αγάπη του για τα πάρτι…

«Φέρονται σαν να μην συνέβησαν ποτέ αυτές οι τρέλες του παρελθόντος», τόνισε η πηγή.

Πριν γίνουν όλα αυτά, το 2010, ο ανεκδιήγητος Charlie είχε καθίσει σε δείπνο με την τότε σύζυγό του Denise Richards- και μητέρα των δύο θυγατέρων του- και τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες!

Η Denise μέχρι που είχε βγάλει και φωτογραφία τότε με την Capri ενώ αργότερα παραδέχθηκε πως ήταν μία σουρεαλιστική εμπειρία.

Η Denise άφησε τον Sheen πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου αλλά όπως φαίνεται εξακολουθεί να νοιάζεται για τον ίδιο και τους απογόνους του.

Πρόσφατα ανέλαβε τη φροντίδα-εκτός από τα δύο κορίτσια που έχει με τον ηθοποιό και της υιοθετημένης κόρης της- και των διδύμων που έκανε ο Sheen με την πρώην σύζυγό του Brooke Mueller, η οποία το Μάιο έχασε την κηδεμονία τους λόγω χρήσης ναρκωτικών…