Στην αμερικάνικη έκδοση του «Esquire» ποζάρει ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio, στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας «The Great Gatsby».

Ο 38χρονος DiCaprio στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για τη δουλειά, τους παπαράτσι αλλά και το αν τον πειράζει ότι είναι πολύ καιρό μόνος.

«Έξι μήνες σε ένας μέρος, στο Μαρόκο ή αλλού για τα γυρίσματα μιας ταινίας δεν είναι ό,τι καλύτερο για να έχεις μια σταθερή σχέση» είπε ο Di Caprio.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στον κόσμο, όμως ο Leonardo DiCaprio δήλωσε ότι ποτέ δεν πήρε ως δεδομένη την επιτυχημένη του καριέρα. Πάντα πάλευε και εξομολογείται ότι κέρδισε με κόπο την καλή του φήμη. «Πάντοτε με έβλεπα ως αουτσάιντερ διότι δεν είχα αρκετά όμορφα ρούχα ή μπορεί τα μαλλιά μου να μην είχαν στιλ. Επομένως, το ότι κατάφερα να κάνω καριέρα ήταν σαν να κέρδισα το πρώτο λαχείο» εξήγησε στο περιοδικό.

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι στην αρχή της καριέρας του δεν μπορούσε να συλλάβει το νόημα της δόξας, δεν μπορούσε να καταλάβει τι σήμαινε να αναγνωρίζεται το υποκριτικό του ταλέντο και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τη φήμη του.