Είναι γνωστό ότι ο Έλτον Τζον διαθέτει μια τεράστια συλλογή εκκεντρικών γυαλιών, ωστόσο δε θα περίμενε κανείς ότι θα ζητούσε και έξτρα δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να τα… «φιλοξενήσει»!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Έλτον Τζον, που πραγματοποιεί μίνι περιοδεία στη Βραζιλία γιορτάζοντας τα 40 χρόνια του άλμπουμ του Rocket Man, ζήτησε ένα επιπλέον δωμάτιο για τα… πολύχρωμα γυαλιά του! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η εφημερίδα Pampulha, προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο θα πρέπει να διαθέτει σταθερή θερμοκρασία 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ η δική του σουίτα ζήτησε να διακοσμηθεί με πολλά λουλούδια.

Μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει να τοποθετηθούν μέσα στο δωμάτιο που θα ντυθεί, τέσσερα βάζα ύψους δύο μέτρων, μέσα στα οποία να τοποθετηθούν φοίνικες. Ακόμη, επτά τετράγωνα βάζα, πέντε από τα οποία να έχουν από 16 κόκκινα τριαντάφυλλα και δύο με 16 άσπρα τριαντάφυλλα.

«Γενικά δεν είναι πολύ εκκεντρικός. Είναι λογικές οι απαιτήσεις του. Είναι ένας πολύ πειθαρχημένος καλλιτέχνης» είπε ο Aluizer Malab, υπεύθυνος για τη συναυλία του τραγουδιστή στο στάδιο Mineirao στο Belo Horizonte.

Εκτός από το Belo Horizonte, ο Έλτον Τζον θα εμφανιστεί στο Porto Alegre και τη Brasilia, ενώ τα εισιτήρια για τις συναυλίες του κοστίζουν από 50 έως 1.000 δολάρια!