Για τη Ναταλία Γερμανού αλλά και την κριτική που έχει δεχθεί μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly».

Η νεαρή παρουσιάστρια τόνισε σχετικά με τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού: « Με τη Ναταλία δεν έχουμε καμία κόντρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που κουβαλάει στην πλάτη του 20 χρόνια καριέρας, ούτε να τον κοντράρω. Φυσικά και είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να κρατάει την προσωπικότητά του. Προσωπικά είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό φαίνεται. Αν, δηλαδή, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν γυναίκες, θα με σύγκριναν και με εκείνα; Επειδή είναι άντρες, δεν ισχυρίζονται ότι πάω να τους φάω τη θέση; Πραγματικά τους συμπαθώ όλους. Είναι μια ζωντανή εκπομπή και κάποιες μέρες όλα λειτουργούν ρολόι και κάποιες άλλες όχι. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι “μαλλιοτραβιόμαστε” πίσω από τις κάμερες».

Και συνεχίζει: «Οι ανθρώπινες σχέσεις “χτίζονται”, δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι φίλος με τον άλλον. Όλα θέλουν το χρόνο τους, γι’ αυτό και ήμουν πιο “παγωμένη” στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά και εκτός τηλεόρασης». Μάλιστα, η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η τηλεόραση είναι 100% αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Κανείς ποτέ δεν πήγε μπροστά μόνος του».

Σχετικά με όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά της από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε:

«Εάν είχα πληρώσει κάποιον για να τα κάνει όλα αυτά, δεν νομίζω ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα είχα καταφέρει τόσα πολλά και συστηματικά χτυπήματα. Δεν με ενοχλεί όλο αυτό που γίνεται, άλλωστε έχω δει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης το επιδιώκουν. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το επιδίωξα, ποτέ δεν έδωσα τροφή για σχόλια και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με ό,τι λένε ή γράφουν για μένα, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας δημοσιεύματα. Αυτή την κατάσταση τη χειρίζομαι έτσι όπως ακριβώς λειτουργώ και στην προσωπική μου ζωή: κάποια πράγματα τα αφήνω απλώς να περνάνε, μιας και πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει»