Την κατάσταση της τηλεόρασης στην Ελλάδα σχολίασε η Ναταλία Γερμανού δηλώνοντας: «νομίζω ότι μ’ αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα, η τηλεόραση θα έπρεπε ν’ απασχολεί το λιγότερο το μέσο Έλληνα. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για την τηλεόραση, αλλά, αν ανακάμψει γενικότερα η Ελλάδα, ίσως σιγά σιγά ανακάμψει και η τηλεόραση».

Ακόμη, η παρουσιάστρια δήλωσε στο TV Glam ότι η τηλεόραση είναι το βασικό της έσοδο. «Βιοποριστικά ζω από την τηλεόραση. Μπορεί να αναγκαστώ να μείνω εκτός. Δεν είναι κάτι που θα επιδιώξω. Αλλά αν αναγκαστώ, θα ζήσω και με αυτό» είπε.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού σε ερώτηση για το αν έχει βγάλει περισσότερα χρήματα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή τους στίχους, απάντησε: «Από το ραδιόφωνο σίγουρα όχι. Από τους στίχους… έχω βγάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό την εποχή τού «My number one», θα πρέπει να σου ομολογήσω, το 2005. Η επιτυχία εκείνου του τραγουδιού ήταν τόσο μεγάλη και οι πωλήσεις της Έλενας τόσο πολλές, του δίσκου εκείνου, γιατί ήταν και ευρωπαϊκές πωλήσεις. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι, να ‘ναι καλά, μου ’φερε τότε αρκετά λεφτά».