Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμμέσως παραδέχτηκε στο περιοδικό «OK!» πως στο παρελθόν έζησε μια άτυχη εγκυμοσύνη.

Μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου αν στο παρελθόν είχε κάποια εγκυμοσύνη με δυσάρεστη κατάληξη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Θα σου πω απλά ότι νιώθω ευλογημένη γι` αυτό που έχει έρθει στη ζωή μου, αλλά θέλω να πω σε κάθε γυναίκα ότι δεν πρέπει να σταματάει σε μια ατυχία, πρέπει να συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο της, να το διεκδικεί, και το τελειώνω εδώ. Οι ατυχίες είναι στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο και την πίστη μας στο όνειρο».

Περιμένοντας τη γέννηση της κόρης της, περίπου σε 4 μήνες από σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Εγώ μεγάλωσα έχοντας μια αδερφή και ο Θέμης αντίστοιχα έχει άλλες δύο, οπότε έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε αγάπη και παιδικές αναμνήσεις. Ιδανικά, λοιπόν, αν με ρωτάς, δεν θα θέλαμε ένα παιδάκι, αλλά επειδή και πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή κάθε ζευγαριού, αν ο Θεός θέλει να μας φέρει μόνο αυτό το ένα θα το αγαπήσουμε , αφού για εμάς θα είναι τα πάντα».