Η γνωστή παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην μοντέλο, Γιολάντα Διαμαντή, απαντά σε πρόσφατη συνέντευξή της στις φήμες που την παρουσιάζουν να έχει περάσει σοβαρή κρίση στο γάμο της.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο δώδεκα χρόνια, είναι λογικό η σχέση να περάσει τα πάνω της και τα κάτω της. Υπάρχουν διαστήματα που είσαι τρελά ερωτευμένη με τον άλλο και φάσεις που δεν θέλεις να τον δεις. Θεωρώ ότι η οικονομική κρίση δοκιμάζει όλες τις σχέσεις, αλλά αν υπάρχει δέσιμο και αγάπη μπορεί να βγούμε πιο δυνατοί. Αν υπάρχει καλός παρονομαστής, όπως στη δική μας περίπτωση, το πράγμα μπορεί να σωθεί. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που μας ήθελαν να χωρίζουμε. Αν χωρίζαμε, τότε γιατί ήμουν στο μαγαζί που ανοίξαμε στη Λευκάδα; Είναι δυνατόν να είχαμε πρόβλημα και να ήμουν νυχθημερόν εκεί και να δουλεύω σαν το σκυλί;» δηλώνει χαρακατηριστικά στο Hello η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δεν έχουμε φτάσει ποτέ στα πρόθυρα του χωρισμού, ακόμα όχι. Δεν νομίζεις όμως ότι γίνεσαι λίγο αδιάκριτος; Έτσι κι αλλιώς δεν απασχόλησα ποτέ τα media με την προσωπική μου ζωή», κατέληξε η Γιολάντα Διαμαντή.