Για την σχέση της με την τηλεόραση και τις προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς μίλησε στο «GLAM»η Μαρία Σολωμού ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα.

«Έχω να δω δυο χρόνια τηλεόραση. Αν θέλω να δω κάτι, θα μπω στο ίντερνετ να το δω – που δεν θέλω» λέει η ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε ακόμη για το πώς διαχειρίζεται την προβολή της προσωπικής της ζωής αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

«Δεν θα ξεπουλήσω κάτι προσωπικό για να έρθει κόσμος στο θέατρο ή για να με δουν στην τηλεόραση. Τα προσωπικά μου είναι προσωπικά μου. Τώρα, αν βγαίνουν στη φόρα για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να ελέγξω ή αν αυτά που λέω θεωρούνται ξεπούλημα της προσωπικής μου ζωής, αυτό είναι άλλο θέμα».

Όσο για το γεγονός ότι δεν «μασάει» τα λόγια της, η ίδια είπε: «Δεν ορίζω τη ζωή μου βάσει μιας ταμπέλας. Είμαι απ’ όλα, ανάλογα με την περίσταση και την περίοδο… Λέω την άποψή μου και, αν σε σοκάρει, λυπάμαι πάρα πολύ. Μην τη διαβάσεις. Τι να κάνουμε; […] Από ένα σημείο και έπειτα είπα “κοίταξε να δεις, δεν μπορείς να αρέσεις παντού!” Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αρέσει σε όλους».

Τέλος, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε τις σκέψεις της να μετακομίσει μαζί με τον γιο της εκτός Ελλάδας.