Η ηθοποιός Kirstie Alley περιέγραψε χθες πόσο ερωτευμένη υπήρξε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια με τον Τζον Τραβόλτα και διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ ότι ο ηθοποιός είναι γκέι.

Η Alley δήλωσε στη δημοσιογράφο του ABC Μπάρμπαρα Ουόλτερς, ότι ερωτεύτηκε όχι μόνο τον Τραβόλτα, αλλά και τον ηθοποιό Πάτρικ Σουέιζι την δεκαετία του 80, μια σχέση που, όμως, ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

Η 61χρονη σήμερα ηθοποιός είπε ότι ερωτεύτηκε τον Τραβόλτα όταν γύρισαν μαζί την ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει» το 1989 και τον αποκάλεσε το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της.

Στη συνέντευξή που μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού «Good Morning America» απάντησε σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Τραβόλτα. «Ξέρω τον Τζον με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Δεν είναι γκέι». Ο Τραβόλτα ήταν εργένης εκείνη την εποχή, αλλά εκείνη ήταν για δεύτερη φορά παντρεμένη κι έτσι, όπως εξήγησε, δεν εκδήλωσε ποτέ τα αισθήματά της.

Η Alley η οποία αποκαλύπτει περισσότερα για τη σχέση της με τους άνδρες στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Η Τέχνη των Ανδρών» είπε ότι ερωτεύτηκε τον Σουέζι όταν γύριζαν το 1985 τη μίνι τηλεοπτική σειρά «Βόρειοι και Νότιοι». «Ερωτευτήκαμε. Εγώ ήμουν περισσότερο διατεθειμένη να χωρίσω αλλά δεν ήμουν διατεθειμένη να χαλάσω τον δικό του γάμο», εξηγεί λέγοντας ότι δεν προχώρησε η σχέση τους.