Με κομμένη την ανάσα περιμένει το Χόλιγουντ το «καυτό» σόου της «Victoria’s Secret» που μαγνητοσκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ήδη έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το σόου αλλά και από τα παρασκήνια μέχρι την προβολή του πολυαναμενόμενου σόου στις 4 Δεκεμβρίου.

Η Miranda Kerr, η Cara Delevingne, η Jessica Hart, η Doutzen Kroes, η Lindsay Ellingson και οι υπόλοιποι «άγγελοι» φόρεσαν τα αποκαλυπτικά εσώρουχα της εταιρείας και περπάτησαν στην πασαρέλα ξεσηκώνοντας το κοινό.

Με την διάθεση στα ύψη, τα «πικάντικα» κορίτσια φωτογράφησαν και την προετοιμασία τους. Φόρεσαν τις ροζ ρόμπες τους και αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών για να τις χτενίσουν και να τις βάψουν ενώ στη συνέχεια «ανέβασαν» τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα βλέμματα μαγνήτισε και το «Floral Fantasy Bra», το φετινό εσώρουχο – κόσμημα της «Victoria’s Secret», με αμέθυστους, ζαφείρια και ρουμπίνια, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα φορέσει η Alessandra Ambrosio στο σόου.

Το σόου, θα μεταδοθεί στις 4 Δεκέμβρη από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ενώ εκτός από τα καλλίγραμμα μοντέλα, στη σκηνή θα κάνουν guest εμφάνιση η Rihanna, ο Justin Bieber και ο Bruno Mars «ντύνοντας» μουσικά την φαντασμαγορική επίδειξη.