Κάποιοι μένουν, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι άλλοι μένουν χωρίς
τηλεοπτική στέγη σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής μελέτης»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μείνει χωρίς τηλεοπτική παρουσία, αλλά ετοιμάζει μεγάλο show το οποίο θα παρουσιαστεί για μία φορά και θα είναι εορταστικού χαρακτήρα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες για να συζητήσουν ποιο concept εκπομπής θα μπορούσε να υπηρετήσει καλύτερα. Οι φήμες για μεταγγραφή δεν ευσταθούν, αφού έχει ακόμα συμβόλαιο για ένα χρόνο με το MEGA. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει πιθανότητα να… χορέψει στο Dancing with the stars, καθώς έχει δεχτεί πρόταση να εμφανιστεί ως guest σε μία μόνο εκπομπή.

Η Ράνια Θρασκιά δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με κάποιο κανάλι και η ίδια δεν επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει, αφού ήδη έχει πολλές δραστηριότητες.

Ο Νίκος Παπαδάκης φαίνεται πως θα επιστρέψει στο ALTER και στην εκπομπή LIFE STYLE που παρουσίαζε και παλιότερα, μιας και οι ιθύνοντες του σταθμού δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τη Νίκη Κάρτσωνα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένει στο Mega και φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση να γίνει κριτής σε show που ετοιμάζει το κανάλι, παρόμοιο με το Dancing with the stars, και το οποίο θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Δούκισσα Νομικού θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη στο Mega Star και η τελευταία φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά τα ρεκόρ γκίνες.

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα βρεθεί μαζί με την κουμπάρα του Ναταλία Γερμανού στο «Μες την καλή χαρά» και η Δήμητρα Αιγινίτη πιθανόν να εμφανίζεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ερωτηματικό υπάρχει ακόμα για τη διάρκεια της εκπομπής «Εφιάλτης στην Κουζίνα» μες τον Έκτορα Μποτρίνι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ANT1.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος σκέφτεται να συζητήσει πρόταση που έχει δεχτεί από κυπριακό εκδοτικό οίκο για τη θέση του διευθυντή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει να επιστρέψει με άλλο concept για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, που θα έχει περισσότερα θεατρικά στοιχεία.

Στο ALTER τη θέση της Φαίης Σκορδά παίρνει η Βάσια Λόη και τη θέση αυτής πιθανόν η Νανά Παλαιτσάκη.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει γίνει μήλον της έριδος για ANT1,MEGA και ALHPA