Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ζωή Ζέρβα, καθώς λίγο έλειψε να πέσει θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεαρή ηθοποιός που είναι αρραβωνιασμένη με τον σκηνοθέτη Νίκο Ζερβό, «άνοιξε» την καρδιά της και εξομολογήθηκε τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε στις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στην «καρδιά» της Αθήνας.

«Είχα φύγει από το γραφείο του Νίκου, και κατευθυνόμουν στην Κυψέλη. Στη γέφυρα Μουστοξύδη, ένας ξένος, πολύ ψηλός και γεροδεμένος άνδρας, που έμοιαζε Μαροκινός, με πλησίασε και ήταν έτοιμος να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα, σαφώς με σκοπό να με βιάσει. Για καλή μου τύχη όμως, πρόλαβα και αμύνθηκα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει kick boxing», είπε στην εφημερίδα «Espresso».

Στη συνέχεια όπως ανέφερε πρόλαβε να απομακρυνθεί και έντρομη κάλεσε από το κινητό της την άμεση δράση. “Δεν καταλαβαίνω, γιατί κάνεις έτσι;” Αμέσως, αφού είδα ότι δεν αποχωρούσε, κάλεσα από το τηλέφωνο μου την αστυνομία, που ήρθε στον τόπο, και κατήγγειλα το γεγονός. Όταν με είδε να παίρνω την αστυνομία, εξαφανίστηκε” ανέφερε η 28χρονη.