Στο Glamour Σεπτεμβρίου φωτογραφίζεται η Victoria Beckham. Η 38χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών ποζάρει για το μεγάλο αμερικανικό περιοδικό, πίνοντας μιλκσέικ, φορώντας δημιουργίες της συλλογής της.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό είναι ότι δεν αποκλείει την περίπτωση να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της και να κάνει ακόμη ένα παιδί.

«Θα ήθελα όλοι στην οικογένειά μου να είναι υγιείς και χαρούμενοι. Θα ήθελα να επεκτείνω την δουλειά μου με σταθερούς ρυθμούς και να κάνω περισσότερες γυναίκες να νιώθουν δυνατές, όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Δεν θα έλεγα όχι στην προοπτική ενός ακόμα παιδιού. Είναι, βέβαια, δύσκολο, με την καριέρα, την οικογένεια και τον σύζυγό μου, που είναι εξίσου πολυάσχολος. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ!».

Η Beckham μίλησε για το αγαπημένο της, best seller βιβλίο «Fifty Shades of Grey» αλλά για τον λόγο που δεν χαμογελάει ποτέ στις άπειρες φωτογραφίες της που κοσμούν τα περιοδικά lifestyle.


«Κάποτε χαμογελούσα συνέχεια όταν με έβγαζαν φωτογραφίες. Νομίζω ότι σταμάτησα να χαμογελάω όταν άρχισα να ασχολούμαι με την μόδα. Η μόδα έκλεψε το χαμόγελό μου! Δημιούργησα μία περσόνα. Και δεν λέω ότι αυτή η περσόνα δεν είναι εγώ, αλλά ούτε και ότι είναι μόνο εγώ. Είναι μία πανοπλία που φαίνεται».