Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη συνεργασία της με το ALTER, για το ερωτικό μυθιστόρημα που γράφει αλλά και για τη σχέση της με τον γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα». «Ο τρόπος που έληξε η εν λόγω συνεργασία μού έχει αφήσει πικρή γεύση. Το χειρότερο απ’όλα ήταν ότι 600 άνθρωποι δούλεψαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, τρέφοντας την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση» δήλωσε η παρουσιάστρια, η οποία στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι γράφει ένα ερωτικό μυθιστόρημα.

«Γράφω ένα βιβλίο, ένα ερωτικό μυθιστόρημα, το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ολοκληρώσω. Ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη, ένας τρόπος να εκφράσω όσα κρύβω στο μυαλό και την ψυχή μου» είπε.

Ακόμη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει μία λανθασμένη εντύπωση που υπάρχει για ον άντρα της. «Ο Θέμης δεν είναι εφοπλιστής. Είναι από τους καλύτερους δικηγόρους της γενιάς του και την όποια άνεση την έχει αποκτήσει δουλεύοντας πολύ σκληρά στη μαχόμενη δικηγορία. Κι αν σταματήσει –χτύπα ξύλο!- να δουλεύει, αυτή η άνεση είναι θέμα χρόνου να εξανεμιστεί. Δεν ζω τη ζωή πριγκίπισσας σε κάποιον πύργο της Εκάλης με λυμένο το βιοποριστικό μου και καταθέσεις στο εξωτερικό. Και κάτι άλλο: όταν έχω μάθει να είμαι ανεξάρτητη από τα 18 μου, δεν μπορώ στα 30 μου να με χαρτζιλικώνει και να με ζει ο άντρας μου. Νιώθω ενοχικά» δήλωσε η παρουσιάστρια.