Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης και μίλησε για την ταινία «Αθάνατη πραγματικότητα» που ετοιμάζει.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Απόλλωνα και όπως εξήγησε ο ρόλος του είναι πολύ απαιτητικός αφού θα βγει στη μεγάλη οθόνη γυμνός.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, μίλησε επίσης για την ενασχόλησή του με το χάντμπολ, την ΑΕΚ που είναι η ομάδα που παίζει και το βεβαρημένο πρόγραμμά του.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο ηθοποιός είπε πως ακόμα υπάρχει ζήλια μεταξύ τους ενώ παραδέχτηκε πως έχει γλιτώσει πολύ γκρίνια επειδή λείπει πολύ ώρα λόγω των πολλών του επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Όπως αποκάλυψε επίσης και εκείνος και η Μαρία Κορινθίου είναι πολύ εκρηκτικοί χαρακτήρες και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν δεν είχαν την κόρη τους, θα μπορούσαν ακόμη και να είχαν χωρίσει σε διάφορες εκρήξεις τους».

Τέλος είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς την Ισμήνη, αλλά ούτε και με ένα δεύτερο παιδί, λόγω της της δεινής οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας και ότι αν δεν είχαν κάνει την μικρή, μπορεί να μην έκανε παιδιά σε τέτοια περίοδο.